Energijsko zdravljenje za živali

Zdravljenje z energijo je najbolj naraven način zdravljenja, ki ga živali še posebej dobro sprejemajo. Primerno je za lajšanje in odpravo fizičnih bolečin, kot pomoč pri hitrejšem in bolj učinkovitem celjenju poškodb in ran po operacijah, deluje pa tudi pri psihičnih in čustvenih težavah, saj učinkuje izjemno blagodejno na živčni sistem kar pomirjajoče vpliva na počutje živali.

Naše telo in tudi telesa naših ljubljenčkov so naravnana k temu, da se sama zdravijo. Kadar se urežemo, telo samo poskrbi, da se nam rana zaceli. V kolikor je proces celjenja moten ali pa želimo samozdravljenje pospešiti, to storimo z usmerjanjem zdravilne energije na občutljivo mesto, kjer se količina energije ojača ter pospeši delovanje, obnavljanje in deljenje zdravih celic, s tem pa omogoči, da se telo hitreje celi.

Energijsko zdravljenje je primerno za vse vrste živali. V kolikor potrebujete pomoč in podporo pri zdravljenju vaše živali, nas pokličite, da opravimo krajši brezplačen telefonski posvet, v katerem nam zaupate svoje težave, z razumevanjem le teh, pa lahko določimo način zdravljenja in podpore, ki jo vaša žival potrebuje.

Na energijsko zdravljenje se lahko prijavite na telefonski številki 040 624 276 ali mi pišite na maja@pasjamama.si