Pasja šola 1 na 1

S pasjo mamo do prijetnega sobivanja vaših otrok in živali

Pri Pasji mami vam ponujamo tudi možnost individualnega pristopa 1 na 1, pri učenju skrbnega in ljubečega odnosa med otrokom in vašim hišnim ljubljenčkom na vašem domu. Ne glede na to ali gre za psa, mačko, hrčka, zajčka, koze, konja ali katero drugo žival.

Otroci se skozi naš program naučijo začutiti žival, da vedo kdaj in kako, ter s kakšno energijo pristopiti do nje. Kako jo pobožati, kdaj in zakaj ji dati prostor, ter jo pustiti pri miru, kadar ji otrokova prisotnost ne paše.Prav tako vas naučimo, kako psu postaviti zdrave meje, da se bo znal primerno
vesti okoli vašega otroka. Meje na obeh straneh, tako pri otroku
kot pri živali, so ključ do varnega in spoštljivega odnosa.

 

Pomembno je, da vaši otroci in živali sobivajo v miru in harmoniji, da si dajo prostor in spoštovanje. Med otrokom in živaljo se bo tako razvila vez zaupanja in empatije, to pa bo tudi vam posledično prineslo več zaupanja in mirnosti v vaše vsakodnevno življenje.

Ta program je namenjen tako starejšim kot tudi najmlajšim otrokom, odvisno kdaj starši začutite, da je to potrebno. Prej kot jih priučite ljubečega in skrbnega odnosa do živali, lažje vam bo.